Skillnaden mellan privata- och företagshemsidor är egentligen syftet och innehållet.

Viktigt för ett företag är att noga tänka igenom vilket intryck man vill förmedla till sina besökare. Har man produkter man vill sälja gäller det att bygga upp sin sida så att varorna/tjänsterna får den plats de förtjänar. Det en besökare nästan alltid är ute efter är mer information som dessutom skall vara lättillgänglig.

Det skall vara enkelt att kontakta företaget antingen via telefon eller via speciella kontaktformulär.

Tillsammans med dig diskuterar vi fram lösningar som passar just din verksamhet!

Här under har du några vanliga frågor och svar på dessa:

 • Kan jag sköta vår hemsida på distans?

  Absolut! Det enda som krävs är att du har en dator med internetuppkoppling. Sedan kan du befinna dig precis var som helst. Du kan t.o.m. använda din surfplatta eller smartphone för att ändra/lägga till i texter och utformning. Du loggar in på din administrativa sida och därifrån har du full kontroll över hemsidans alla funktioner.

 • Kan jag lägga in egna fotoalbum?

  Du kan lägga in obegränsat antal s.k. Galleri-sidor, var och en med obegränsat antal undergallerier. Tanka upp dina bilder via administrationssidan och placera dem på de sidor du vill ha dem. Förse bilderna med text om du så vill.

 • Kan jag få en kontaktsida där man kan bifoga bilder tillsammans med meddelandet?

  Vid varje installation lägger vi in en modul som heter Contact Form 7. Denna kan du skräddarsy helt efter egna behov, lägga till olika fält förutom den vanligaste med namn, mailadress och text. Givetvis kan du lägga in ett fält där din besökare kan bifoga filer av olika slag som t.ex. bilder, PDF-filer etc

 • Jag vill kunna låta andra registrera sig för vårt nyhetsbrev. Är detta möjligt?

  Det går alldeles utmärkt. Vid installationen läggs denna funktion in från början. Via denna modul kan då såväl skapa registreringsformulär liknande det du ser här till höger. Du kan även redigera dina nyhetsbrev och sedan skicka ut dessa till de som har registrerat sig.

Utformning

 • Kan jag själv ändra utseendet på hemsidan?

  Absolut! Hittar du ett WordPress-tema som du tycker passar din verksamhet så kan du enkelt tanka hem detta och lägga in det i din installation. Varje tema har sitt eget utseende och egna funktioner och du kan finjustera utseendet med egna färgval och bilder om du så önskar. Behöver du hjälp med detta står vi givetvis till tjänst.

 • Kan hemsidan läsas på andra enheter än en dator?

  Ja! Det som gäller idag är s.k. Responsiv Design. Detta innebär att hemsidan automatiskt anpassas efter vilken läsare som används. Ta och surfa in t.ex. på den här sidan från din telefon eller surfplatta så ser du skillnaden i utformning.

Moduler

 • Kan jag få min hemsida flerspråkig?

  Om så önskas kan vi lägga in en språkmodul som gör det möjligt för dina besökare att välja vilket språk hemsidan skall ha. Översättningen få du dock göra själv eller låta någon professionell översättare utföra.

  På sidans meny kan besökaren se vilka språk som du har aktiverat – antalet är upp till dig.

E-butik