admin

Via administrationssidan har man full kontroll över förenings hemsida. Enkla och lättförståeliga menyer på svenska underlättar arbetet

Det skall vara enkelt

Oavsett var  föreningens administratör befinner sig kan han/hon sköta föreningens hemsida bara det finns tillgång till en dator med internetuppkoppling. Man kan t.o.m. sköta akuta situationer även om man befinner sig i Spanien på semester :) 

Alla menyer är på svenska och att skriva in nya artiklar, nyheter eller notiser  är lika enkelt som att skriva en text i vilket ordbehandlingsprogram som helst. Man kan lägga in egna bilder, skapa fotoalbum och medlemsenkäter med några klick.

Att skicka ut kallelser till alla medlemmar är enkelt med en nyhetsbrevsfunktion och man kan låta medlemmarna annonsera ut sina begagnade prylar via en egen annonssida.

Funktion finns för att säkerhetskopiera hela hemsidan till säker plats. Man kan välja att skapa säkerhetsfiler varje dag, varje vecka eller vilken annan period man önskar. Allt sköts per automatik för maximal trygghet.

Olika behörighetsnivåer

Man kan definiera olika behörighetsnivåer så att t.ex. endast styrelseledamöter kan se speciella sidor och att man måste vara registrerad för att kunna delta aktivt på föreningens anslagstavla osv.

Värdehöjande

Eftersom en förenings hemsida är dess ansikte utåt är det väl värt att lägga engagemang på dess utseende och funktioner. Faktum är att en snygg, informativ och välskött hemsida t.o.m. kan höja värdet på lägenheterna!