Bestäm utseende själv

Leta efter snygga mallar genom att Googla: wordpress themes

Leta efter snygga mallar genom att Googla: wordpress themes

Den sida du just nu besöker är helt byggd i WordPress – ett program som är helt gratis att ladda hem, installera och sköta. Till WordPress finns tusentals olika utseendemallar, vissa helt gratis, andra till varierande kostnader.

Gemensamt för alla mallar är att administrationssidan ser likadan ut. Man kan därför enkelt experimentera sig fram till det utseende som passar ens egen förening bäst.

Boka lokaler

Wordpress är ett enormt kraftfullt verktyg och med hjälp av olika tillägg kan man utöka funktionerna efter hand behov dyker upp. Kanske har föreningen en samlingslokal eller ett gästrum och man kan då erbjuda medlemmarna att boka dessa direkt via hemsidan.

Vi kan hjälpa till med att hitta de funktioner som du letar efter eller så gör du det själv. Det bästa är dock alltid att kontakta oss – det är enklare och snabbare eftersom vi har gjort en hel del efterforskning och testning själva. Man skall ju inte behöva uppfinna hjulet en gång till…

Kan ses på dator, smartphones och läsplattor

Stor valfrihet

Hemsidan kan läsas på olika sätt – på såväl smartphones och läsplattor som vanliga datorer

Dagens mediasamhälle ställer allt större krav på att hemsidor skall kunna läsas såväl på en vanlig dator som på läsplattor och smartphones. Detta har WordPress löst med s.k. Responsiv Design.

Programmet känner självt av vilken apparat du använder för att surfa in på hemsidan och anpassar utseendet därefter. I dag är detta nästa ett krav från användare och dessutom mycket praktiskt. Oavsett var man befinner sig och om man bara har sin telefon att surfa på går det ända alldeles utmärkt att gå in på föreningens hemsida och t.ex. boka en tid eller hänga med vad som händer hemma om man är bortrest.[/su_box]